Meggyes Orsolya csoporttagunk receptje alapján

Hozzávalók:
20 dkg tk liszt
10 dkg cukor (vagy áztatott darált aszalvány, banán)
1 vanília rúd kikapart magja
1 csapott teáskanál szódabikarbóna
1 dl olaj
1 tojás
2,5 dl tejföl

Elkészítés:
A hozzávalókat egy tálba összekeverjük, egy kisebb adag tésztát kiveszünk és holland kakaóporral kikeverjük. Macis sütőformában sütjük. A kakaós tésztát fecskendővel a tappancsokba töltjük, de tölthetjük gyümölcs pürével vagy lekvárral is.

Letöltötted már applikációnkat? Ha nem itt megteheted:

IOS: https://itunes.apple.com/hu/app/man%C3%B3-men%C3%BC/id1355595007?l=hu&mt=8

Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.myitsolver.manomenu

Pin It on Pinterest

Share This