Gyöngyösi Andrea csoporttagunk receptje alapján

Hozzávalók:
Piskótához:
5 db tojás
250 gr liszt
1 cs sütőpor
2-3 ek cukrozatlan kakaópor
200 g kristály cukor
1 cs vanília cukor
1 dl tej
1 dl olaj
Töltelékhez:
250 g túró
1 cs vanília puding
4 dl tej
Eper

Elkészítés:
A tojás fehérjéből kemény habot készítünk, majd hozzákeverjük a többi alapanyaghoz (liszt, sütőpor, kakaópor, cukor, vaníliás cukor, tej, olaj). Elkészítjük a vaníliás pudingot, ha már kihűlt hozzáadjuk a túrót és összekeverjük. A piskóta masszát tepsibe öntjük. Evőkanállal a tésztára kanalazzuk a túróval összekevert pudingot, a tetejére eperdarabokat teszünk. 170 fokon 40 percig sütjük.

 

Letöltötted már applikációnkat? Ha nem itt megteheted:

IOS / APPLE

ANDROID

Pin It on Pinterest

Share This