Takács Viktória csoporttagunk receptje alapján

Hozzávalók:
3 db tojás
17 dkg cukor
1 cs vaníliás cukor
20 dkg finomliszt
1 cs sütőpor
10 dkg vaj (olvasztott)
2 db közepes banán (pépesített)
10 dkg étcsokoládé

Elkészítés:
A cukrot, a vaníliás cukrot és a tojást habosra keverjük, majd hozzá adjuk a gázon vagy mikroba felolvasztott vajat. Egy villával összetörjük a banánokat, és az így kapott pépet hozzá keverjük a többihez. Ezután a sütőporral elkevert lisztet kisebb adagokban öntjük a banános krémhez, és jól keverjük el, amíg csomómentes nem lesz. Végül az ét csokit egy éles kés segítségével vágjuk apró darabokra, és tegyük ezt is a tésztához. Előmelegített sütőben, 180 fokon, sütőpapírral bélelt tepsiben kb. 20 perc alatt készre sütjük. A sütési idő a tepsi méretétől függően változhat, így végezzünk tűpróbát.

 

Letöltötted már applikációnkat? Ha nem itt megteheted:

IOS: ITT TÖLTHETED LE

Android: ITT TÖLTHETED LE

Pin It on Pinterest

Share This