Igazi őszi mini muffin .

Hozzávalók:

  • 1 alma
  • 1 körte
  • 1 joghurt /150g natúr
  • 1 tojás
  • 1 evőkanál olaj (lehet margarin vagy vaj)
  • 1/2 kiskanál fahéj
  • fél vanília kikapart magja/ fél csomag bourbon vaníliás cukor
  • 1 mokkáskanál sütőpor vagy szódabikarbóna
  • liszt
  • zabpehely

Elkészítés:

Minden hozzávalót összekeverünk a liszt és a zabpehely kivételével , majd ezután adjunk hozzá annyi lisztet és zabpelyhet  amíg muffin tészta sűrűséget nem kapunk. 170-180 fokos sütőben kb 25 perc alatt készre sütjük.

Tipp:

Érdemes először  zabpelyhet hozzáadni és állni hagyni egy kicsit, hogy a zabpehely megszívja magát , majd ez után hozzáadni a lisztet .A gyümölcsöket reszelhetjük vagy apró kockákra is vághatjuk.

Pin It on Pinterest

Share This