Harmathné Karakàs Márta csoporttagunk receptje alapján

Hozzávalók:
1 cs vaníliás keksz
3 db alma
10-15 dkg cukor
2 cs vaníliás pudingpor

Elkészítés:
Az almákat lereszeljük nagy lyukú reszelőn, hozzáadunk 3 dl vizet és a cukrot (ízlés kérdése lehet kevesebb is). Ezt kb 10 percig főzzük. Addig 2 dl vízbe kikeverjük a vaníliás pudingport. Ezt hozzáöntjük az almához és besűrítjük vele. Egy tepsi alját kirakjuk keksszel, ráöntjük a pudingos almát még melegen, majd a tetejét is kirakjuk keksszel. Végül hűtőbe rakjuk pár órára, hogy a keksz megpuhuljon.

 

Letöltötted már applikációnkat? Ha nem itt megteheted:

IOS: ITT TÖLTHETED LE

Android: ITT TÖLTHETED LE

Pin It on Pinterest

Share This