Hozzávalók Fekete Annamária receptje alapján

1 alma sütőben megsütve, vagy pároló edényben párolva

1 ek kókuszolaj

2-3 evőkanál quinoa

0,5 dl kókusztejszín

6 evőkanál víz

A quinoat a kókuszolajon kicsit megpirítjuk, majd felöntjük a kókusztejszínnel, és a vízzel. Ha megfőtt az alma felét beleturmixoljuk, a másik felét pici kockákra vágjuk, majd hozzákeverjük a péphez.

Tipp: Az almához tehetünk csipet fehéjat, hogy még finomabb íze legyen.

 

Mai reggelink nagyon jól sikerült ????. Egy almát meghámoztam, kimagoztam és alufóliában puhára sütöttem. Kellemes édes íze lett. Quinoa-t megpirítottam kókuszzsíron, majd felöntöttem 0,5dl kókusztejszínnel és dupla mennyiségű vízzel. Az alma egy részét összeturmixoltam és összekevertem a quinoa-val. Maradék almát feldaraboltam, és hozzáadtam. Próbáljátok ki! Megéri????!

Pin It on Pinterest

Share This