Zsiros-Kundrík Lívia csoporttagunk ajánlása alapján

Hozzávalók:

  • 1 közepes krumpli
  • 1 tojás
  • só ( ízlés szerint)
  • sajt ( lehet trappista, mozarella stb..)
  • kevés liszt

 

Elkészítés:

A krumplit lereszeljük majd kinyomkodjuk a vizet belőle. Teszünk hozzá egy tojást, ízlés szerint sót, reszelt sajtot majd annyi lisztet hogy a hozzávalókat összeverve  masszív tésztát kapunk.

Előmelegített sütőben 170fokon addig sütjük, míg szép aranybarna színe nem lesz.

A tejfölbe oregánót, kakukkfüvet, ízlés szerint sót és sajtot teszünk. Egy kicsit hagyjuk állni hogy a fűszerek megpuhuljanak, ha nem friss hozzávalót használunk.

Tipp:

Készíthetjük póréhagymával vagy fokhagymával és cheddar sajttal is ízesíthetjük.

Pin It on Pinterest

Share This