Benedek-Micsinai Fruzsina csoporttagunk receptje alapján

Hozzávalók:
6 kisebb szelet száradó félben lévő teljes kiőrlésű kenyér
1 db tojás
2 ek. méz
1 tk. fahéj
1 marék áfonya
1 dl tej
Vaj a tepsi kikenéséhez

Elkészítés:
A tojást összekeverjük a mézzel, fahéjjal, majd hozzáöntjük a tejet. Ráöntjük a kockákra vágott szikkadt kenyeret. Hagyjuk állni 10-15 percig. Beleöntjük a vajjal kikent sütőtálba. A tetejére pici vaj kockákat szórunk. Barack lekvárt pöttyökbe rákenjük és megszórjuk áfonyával. 170 fokon előmelegített sütőben kb 15-20 perc alatt készre sütjük.

 

Letöltötted már applikációnkat? Ha nem itt megteheted:

IOS / APPLE

ANDROID

 

Pin It on Pinterest

Share This