Harmathné Karakàs Márta csoporttagunk receptje alapján

Hozzávalók:
50 dkg finomliszt
2 tk só
1 dl tej
2 dkg élesztő
1 tk cukor
1 tojás
2 dl habtejszín
2 ek kakaópor

Elkészítés:
A hozzávalókat jól összegyúrjuk, kettészedjük a tésztát, a felébe belerakjuk a kakaóport. Duplájára kelesztjük mindkét tésztát. Ha megkelt kígyót sodrunk belőle és 4-es fonással összeállítjuk. Sütőpapírral bélelt tepsibe rakjuk, lekenjük tojással és még kb fél órát kelesztjük. Sütés előtt még egyszer lekenjük tojással. 180 fokra előmelegített sütőben kb 30-40 percig sütjük.

 

Letöltötted már applikációnkat? Ha nem itt megteheted:

IOS: ITT TÖLTHETED LE

Android: ITT TÖLTHETED LE

Pin It on Pinterest

Share This