Páldi Nikolett csoporttagunk ajánlása alapján

Hozzávalók:

Tésztához:

  • 40 dkg liszt
  • 5 dkg élesztő
  • cukor
  • 2 ek olaj
  • víz

 

Feltéthez:

  • házi paradicsomlé
  • fokhagyma
  • oergáno
  • bazsalikom
  • rozmaring
  • mozarella
  • feltét ( ízlés szerint)

 

Elkészítés:

A lisztet összemorzsoljuk az élesztővel, majd hozzáadjuk a többi hozzávalót és annyi vizet,hogy összeálljon a tészta. Kinyújtjuk a tésztát. Házi paradicsomléből egy kis rántással sűrű szószt készítünk,amibe tetszés szerinti fűszereket teszünk.( most: só, fokhagyma, oregánó, bazsalikom, rozmaring) Rákenjük a tésztára,rátépkedünk egy mozzarellát és tetszés szerinti feltéttel ízesítjük, majd sütőben készre sütjük.

 

Tipp:

A tészta pihentetés nélkül is nagyon finom.

 

Pin It on Pinterest

Share This