Ockenfusz-Pék Eszter csoporttagunk receptje alapján

Hozzávalók:
200g liszt (50g zabpehely 150g sima búza liszt)
12g foszfát mentes sütőpor
2 tojàs
2 kanál kakaó
3 érett banán
50g vaj
1dl natur joghurt
1 csomag vaníliás cukor
100g cukor
1 csipet só

Elkészítés:
A tojásokat a cukorral habosra keverjük, hozzárakjuk a megolvasztott, de nem meleg vajat és a joghurtot. A masszához folyamatos kevergetés mellett hozzáadagoljuk a kakaót, sütőport, lisztet, sót. Végül belevagdossuk a banánokat. 170 fokra előmelegített sütőben sütjük kb 50 percig. Tűpróbával ellenőrizzük.

 

Letöltötted már applikációnkat? Ha nem itt megteheted:

IOS: ITT TÖLTHETED LE

Android: ITT TÖLTHETED LE

Pin It on Pinterest

Share This