Kuruczné Fodor Rebeka csoporttagunk ajánlása alapján

Hozzávalók:

Tésztához:

  • 275 gramm liszt ( elég puha a tészta szóval a nyújtáshoz még szükséges pluszba)
  • 1 teáskanál instant élesztő
  • 1 evőkanál olaj
  • 1 evőkanál natúr joghurt
  • 125 ml langyos víz
  • pici só

Feltéteknek:

  • natúr joghurttal lekenve
  • oregánó
  • sonka
  • sajt

 

Elkészítés:

A lisztet összekeverjük az élesztővel, majd ez után minden alapanyagot jó alaposan összedolgozunk.( nem kell keleszteni) Ez után kinyújtjuk a tésztát. Egy elég puha tésztát fogunk kapni , így a nyújtáshoz még szükséges plusz lisztet használnunk. A kinyújtott tésztára felpakoljuk a tetszés szerinti feltétet, majd alul-felül sütésen 220 fokon a sajt pirulásáig sütjük.

Pin It on Pinterest

Share This