Répa főzelék halrudacskával

Horváth Mónika csoporttagunk receptje alapján Hozzávalók: 2 db sárgarépa Pici olaj 1 kanál liszt 2 dl víz 2 dl tej Csipet só Csipet cukor Halrudacska Elkészítés: A répát lereszeljük pici olajon, vízzel megpároljuk. Levesszük a tűzről liszttel elkavarjuk és felöntjük 2...

Mentás-zöldborsós tonhal

Papp-Szomolai Boglárka csoporttagunk receptje alapján Hozzávalók: 80 g zöldborsó 80 g sütőtök víz a pároláshoz 1 kis szál menta 20 gr tonhal Elkészítés: A zöldborsót megpároljuk, hozzáadjuk a mentát és botmixerrel pépesítjük. A sütőtököt megfőzzük, krumplinyomóval...

KÖVESS MINKET

PARTNEREK

advertisement advertisement Mariann advertisement

ALAPANYAG KISOKOS

RECEPT KERESŐ

Pin It on Pinterest

Share This