Lazac fasírt

Fábi-Horváth Anita csoporttagunk receptje alapján Hozzávalók: 125 g lazac 1 db tojás Apró szemű zabpehely Pár csepp frissen facsart citromlé Friss petrezselyem Só Fehér bors Avokádó olaj Elkészítés: A lazacot apróra kockázzuk, hozzáadjuk a tojást, a zabpelyhet, a...

Zabkorpa galuska

Koscsó Vivien Loretta csoporttagunk receptje alapján Hozzávalók: 50 g zabkorpa 1 db tojás 5 csepp olaj Só Bors Elkészítés: A tojást elkeverjük sóval, borssal, olajjal és a zabkorpával. Hagyjuk állni 30-40 percet, végül beleszaggatjuk a levesbe.   Letöltötted már...

KÖVESS MINKET

PARTNEREK

advertisement advertisement Mariann advertisement

ALAPANYAG KISOKOS

RECEPT KERESŐ

Pin It on Pinterest

Share This