Zellerkrémleves cipóban
Etl Virág csoporttagunk receptje alapjánHozzávalók:Leveshez:1 kisebb fej vöröshagyma1 közepes zeller1 közepes burgonya Csipetnyi szerecsen dióSóBorsFőző tejszínCipóhoz:250 g liszt2 ek zsír olvasztvaPici só10 dkg friss élesztőElkészítés:A vöröshagymát...
Spenótos galuska gombával
Etl Virág csoporttagunk receptje alapjánHozzávalók:30 dkg liszt3 tojás20 dkg fagyasztott spenót1,5–2 dl vízSó, bors20 dkg sovány bacon25 dkg csiperke gomba Kapor, Főző tejszínElkészítés:A fagyasztott spenótot hagyjuk kiengedni, majd gyengéden kinyomkodjuk....
Currys-brokkolis virsli rizzsel
Páll Ildikó csoporttagunk receptje alapjánHozzávalók:VöröshagymaOlíva olajHúsleves alap léBrokkoliTejszínCurryVirsliRizsElkészítés:A hagymát felvágjuk, kevés olajon üvegesre pirítjuk. Felöntjük húsleves alap lével. Hozzáadjuk a brokkolit, amikor már...
Karfiol leves
Hozzávalók:1 kisebb fej karfiolMizo vaj2 gerezd fokhagymaPici sóSzerecsendióCsillagánizsRépaVíz vagy leves alapléZöld fűszerekMizo tejszín Letöltötted már applikációnkat? Ha nem itt megteheted:IOS: ITT TÖLTHETED LEAndroid: ITT TÖLTHETED...
Karalábé és édesburgonya püré
Hozzávalók:1 nagyobb édesburgonya1 karalábé2 gerezd fokhagyma1 dl tejszín1 kocka enerBIO leveskockaElkészítés:Felkockázzuk a zöldségeket, majd annyi vizet teszünk hozzá, hogy ellepje, majd hozzáadjuk a leveskockát. Miután megpuhult pürésítjük és hozzáadjuk...
Spenótos tészta
Kőrösiné Vizi Beáta csoporttagunk receptje alapjánHozzávalók:FokhagymaCukkiniSárgarépaVajBébi spenótMascarponeTésztaReszelt sajtElkészítés:A fokhagymát vajon megdinszteljük, hozzáadjuk a kis kockára vágott cukkinit és sárgarépát. Megpároljuk. Amikor...
Spenótos rakott csirkemell
Dénes Adrienn csoporttagunk receptje alapjánHozzávalók:500 g penne tészta450 g mirelit spenót40 dkg csirkemell4-5 gerezd fokhagyma25 dkg sajt150 ml tejszín6 db tojásSóBorsÉtolajElkészítés:Először a csirkemellet kockázzuk vagy csíkozzuk (ki hogy szereti),...
Fasírt krumplipürével és párolt brokkolival
Gál-Balogh Kitti csoporttagunk receptje alapján Hozzávalók: Fasírt: 50 dkg darált sertéshús Kb 3-4 zsemle 1 vöröshagyma 2 gerezd fokhagyma 1 tojás Ételízesítő Só Bors 50 dkg brokkolit megpárolunk. Burgonya Elkészítés: A burgonyát feldaraboljuk, enyhén sós vízben...
Császármorzsa
Kaiser Katalin csoporttagunk receptje alapján Hozzávalók: 50 dkg búzadara 2 tojás 2 ek cukor 1 cs vaníliás cukor 1 citrom reszelt héja Picike só Olaj 2-3 dl tej Mazsola (opcionális) Elkészítés: Egy tálba beleöntjük a darát, hozzáadjuk a cukrokat, a csipet sót, a...
Padlizsános penne
Novák Mária csoporttagunk receptje alapján Hozzávalók: 1 közepes padlizsán Só Kevés olaj Bors Fokhagyma 1 doboz sűrített paradicsom Oregánó Bazsalikom Mozzarella Petrezselyem Penne tészta Elkészítés: A padlizsánt meghámozzuk, apró kockákra vágjuk. Lesózzuk,...