Erdődi Kondász Leona csoporttagunk receptje alapján

Hozzávalók:
Tészta
Ízlés szerinti zöldségek (sárgarépa, fehérrépa, cukkini, karalábé, édesburgonya, borsó)
Sonka
Krémsajt
Tojás
Tej

Petrezselyem

Elkészítés:
A tésztát megfőzzük. A már főtt tésztába belereszeljük az ízlés szerinti zöldségeket, hozzáadjuk a már összekockázott sonkát. A krémsajtból, tojásból és a tejből öntetet készítünk, ízesítjük sóval és petrezselyemmel. Összekeverjük a tésztát és az öntetet. Kivajazott hőálló tálba tesszük, tetejére reszelt sajtot rakunk. 20-25 percig sütjük.

 

Letöltötted már applikációnkat? Ha nem itt megteheted:

IOS: ITT TÖLTHETED LE

Android: ITT TÖLTHETED LE

Pin It on Pinterest

Share This