Hozzávalók a raguhoz:
2 szál újhagyma
2 kisebb répa
1-2 gerezd fokhagyma
1-2 kisebb paradicsom
Zöldborsó
Karfiol
Bab
Zöldfűszerek (kakukkfű, petrezselyem)
1 ek MIZO vaj
2 ek olivaolaj
A burgonyapüré hozzávalói:
2 burgonya
Ugyanilyen mennyiségű karfiol
1 dl MIZO tej
5-8 dkg MIZO Trappista sajt reszelve
1 tojássárgája
Szerecsendió, só

Elkészítés:
A raguhoz való zöldségekből a vaj + olaj keverékén ragut készítünk. A burgonyát és a karfiolt megfőzzük, majd pürésítjük. Hozzáadjuk a többi hozzávalót és alaposan elkeverjük. A ragut kivajazott kis piteformákba kanalazzuk, majd a tetejére kerül a burgonyás püré. 180 fokon 30 percig sütjük, amíg kis színt nem kap a burgonya.

 

Letöltötted már applikációnkat? Ha nem itt megteheted:

IOS: ITT TÖLTHETED LE

Android: ITT TÖLTHETED LE

Pin It on Pinterest

Share This