Hozzávalók:
Pite tészta:
4 dkg MIZO vaj
8-10 evőkanál liszt / liszt típustól függ/
1 kisebb tojás
Csipet só
Töltelék:
3-4 pecsenye kacsa máj /de lehet csirke is
1 ek olaj
1 újhagyma
1-2 paradicsom
1 sárgarépa
1-2 evőkanál MIZO tejszín
1 marék borsó
1-2 gerezd fokhagyma

Elkészítés:
A formákat kitöltjük a tésztával és kicsit megszurkáljuk. Elősütjük, 5-6 percet, hogy a tészta ne ázzon el. A zöldségeket összevágjuk ízlés szerint, majd rátesszük az apró darabokra vágott májat. Felengedjük a tejszínnel, és az elősütött tésztára adagoljuk. 170 fokon készre sütjük / kb 20-25 perc. Reszelt sajttal is megszórhatjuk a tetejét, attól, csak még finomabb lesz.

 

Letöltötted már applikációnkat? Ha nem itt megteheted:

IOS: ITT TÖLTHETED LE

Android: ITT TÖLTHETED LE

Pin It on Pinterest

Share This