Juhász-Borsy Gabriella csoporttagunk receptje alapján

Hozzávalók:
Édesburgonya
Répa
Hagyma
Burgonya

Bors
Ételízesítő
Karaj
Fokhagymás fűszerkeverék
Tejföl
Mustár
Edámi sajt
Trappista sajt

Elkészítés:
A burgonyát, édesburgonyát, hagymát, répát felszeleteljük sózzuk, borsozzuk és sütőben fólia alatt pároljuk. A karajt megfűszerezzük a fokhagymás fűszer sóval és serpenyőben kisütjük. Amikor megpuhultak a zöldségek rátesszük a húst. Elkészítjük a mártást a tejfölből, mustárból, sajtokból. A már megpárolt zöldségekre és a húsra ráöntjük a mártást és visszatesszük a sütőbe, hogy ráolvadjon a mártás az ételünkre.

 

Letöltötted már applikációnkat? Ha nem itt megteheted:

IOS: ITT TÖLTHETED LE

Android: ITT TÖLTHETED LE

Pin It on Pinterest

Share This