Juhász-Borsy Gabriella csoporttagunk receptje alapján

Hozzávalók:
Édesburgonya
Répa
Hagyma
Burgonya

Bors
Ételízesítő
Karaj
Fokhagymás fűszerkeverék
Tejföl
Mustár
Edámi sajt
Trappista sajt

Elkészítés:
A burgonyát, édesburgonyát, hagymát, répát felszeleteljük sózzuk, borsozzuk és sütőben fólia alatt pároljuk. A karajt megfűszerezzük a fokhagymás fűszer sóval és serpenyőben kisütjük. Amikor megpuhultak a zöldségek rátesszük a húst. Elkészítjük a mártást a tejfölből, mustárból, sajtokból. A már megpárolt zöldségekre és a húsra ráöntjük a mártást és visszatesszük a sütőbe, hogy ráolvadjon a mártás az ételünkre.

Letöltötted már applikációnkat? Ha nem itt megteheted:

IOS: https://itunes.apple.com/hu/app/man%C3%B3-men%C3%BC/id1355595007?l=hu&mt=8

Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.myitsolver.manomenu

Pin It on Pinterest

Share This