Bosits-Horváth Csilla csoporttagunk receptje alapján

Hozzávalók:
40 dkg csirkemell filé szeletelve
1 kk só
Bors ízlés szerint
1 tk fűszerpaprika
2 ek finomliszt
3 ek olvasztott vaj
1 dl víz
4 gerezd fokhagyma
2,5 dl főzőtejszín
1 kg burgonya
1 cs petrezselyem
Só ízlés szerint
2 ek olvasztott vaj

Elkészítés:
A lisztet összekeverjük a fűszerpaprikával, borssal, sóval és beleforgatjuk a hússzeleteket. Megolvasztjuk a vajat, majd hírtelen elősütjük rajta a húsokat. Ha minden húst elősütöttünk, visszatesszük a sütőedénybe és ráöntjük a vizet, és a fokhagymával elkevert tejszínt. Készre főzzük. A burgonyát megpucoljuk, apróra vágjuk és sós vízben éppen csak puhára főzzük. Leszűrjük, majd tepsibe rakjuk. Meglocsoljuk olvasztott vajjal és rászórjuk az apróra vágott petrezselymet. Forró sütőben összemelegítjük.

 

Letöltötted már applikációnkat? Ha nem itt megteheted:

IOS: ITT TÖLTHETED LE

Android: ITT TÖLTHETED LE

Pin It on Pinterest

Share This