Hozzávalók:

  • 20 dkg pulykamell
  • 1 vöröshagyma fele
  • 3 szál sárgarépa
  • 1 szál fehérrépa
  • 1 kisebb karalábé
  • 1 maroknyi zöldborsó
  • 1 teáskanál tàrkony
  • bors

Elkészítés: A hagymát megdinszteljük, hozzáadjuk a kis kockákra vágott húst, sózzuk, borsozzuk, majd hozzáadjuk a répákat és a karalábét. Pár percre összepirítjuk, majd felöntjük annyi vízzel, hogy éppen csak ellepje és beletesszük a tárkonyt is. Fedő alatt főzzük, közben az elpárolgott vizet pótoljuk, majd mikor megpuhultak az alapanyagok hozzá adjuk a zöldborsót és azt is puhára főzzük.
Két merőkanálnyi sűrűjét kiszedünk, a többit bot mixerrel turmixoljuk, majd visszatesszük a korábban kimert alapanyagokat.

Pin It on Pinterest

Share This