Etl Virág csoporttagunk receptje alapján

Hozzávalók:
1 db csirkemell filé
A bundázáshoz:
9 ek liszt
1 ek olaj
2 db tojás
1 csipet só
1-1,5 dl víz
1 csomag sütőpor
A mázhoz:
10 dkg ketchup
2 tk méz
3-4 ek szezámmag

Elkészítés:
A csirkemellet kisebb szeletekre, csíkokra vágjuk, és megsózzuk. Egy tálba beletesszük a bundázáshoz valókat (liszt, só, tojás, olaj, sütőpor), és a vízzel felöntve sűrű masszát készítünk belőle. A mázhoz a ketchupot, a mézet, és a szezámmagot összekeverjük. A húst beleforgatjuk a bundázáshoz elkészített masszába, majd bő, forró olajban kisütjük. (Amikor a húskockát beletesszük a bő, forró olajba, figyeljünk, hogy a bunda teljesen befedje.) A megsült húsfalatokat lecsepegtetjük. Kukoricás rizzsel tálaljuk.

 

Letöltötted már applikációnkat? Ha nem itt megteheted:

IOS: ITT TÖLTHETED LE

Android: ITT TÖLTHETED LE

Pin It on Pinterest

Share This