Páldi Nikolett‎ csoporttagunk receptje alapján

Hozzávalók:
Vöröshagyma
Olívaolaj
1 bögre rizs
Húsleves alap lé
50 dkg sütőtök
Reszelt parmezán sajt

40 dkg marha-sertés darált hús
Fokhagyma
Petrezselyem
1 db tojás
Bors
Majoranna
Pirospaprika

Elkészítés:
A hagymát kevés olajon megpároljuk, hozzáadjuk a rizst. Jól átforgatjuk, majd felöntjük vízzel és a húsleves alaplevet. Mikor megpuhult hozzáadjuk az előzőleg már megsütött pürésített sütőtököt és a reszelt parmezánt. Jól átforgatjuk, sózzuk. A darált húshoz hozzáadjuk az apróra vágott fokhagymát, petrezselymet, tojást, és a fűszereket. Vizes kézzel gombócokat formázunk. Sütőben magas hőfokon sütjük, párszor átforgatjuk.

 

Letöltötted már applikációnkat? Ha nem itt megteheted:

IOS: ITT TÖLTHETED LE

Android: ITT TÖLTHETED LE

Pin It on Pinterest

Share This