Gál-Balogh Kitti csoporttagunk receptje alapján

Hozzávalók:
1 db friss lazacfilé (25-30 dkg)
125 gr friss bébispenót
1 csokor laskagomba (kb 15 dkg)
200 ml tejszín
2 gerezd fokhagyma
350 gr tészta
Elkészítés:
A laskagombát csíkokra vágjuk, majd wokban olívaolajon fokhagymával megpirítjuk. Közben sóval, borssal fűszerezzük. Ha már majdnem készen van, hozzáadjuk a spenót, s végül a tejszínt. Leturmixoljuk a ragut és a kifőtt tésztára öntjük. A lazacot megmossuk, egy grillserpenyőben vajon megsütjük. Közben sóval, borssal és citrom levével ízesítjük.

 

Letöltötted már applikációnkat? Ha nem itt megteheted:

IOS: ITT TÖLTHETED LE

Android: ITT TÖLTHETED LE

Pin It on Pinterest

Share This