Gál-Balogh Kitti csoporttagunk ajánlása alapján

Hozzávalók:

  • 2 marék durum tészta
  • pici só
  • 2 ek spenót ( fagyasztott is jó)
  • fokhagyma( ízlés szerint)
  • 2-3 ek ricotta
  • 1 tojás sárgája( főtt)
  • olaj

 

Lazachoz:

  • lazac
  • lime-lé
  • vaj ( a sütéshez)

 

Elkészítés:

A  durum tésztát enyhén sós vízben megfőzzük. (Utána én kicsit turmixoltam).
A spenótot pici fokhagymával megpároljuk. Ha kész a spenót beletesszük a  ricottát és a főtt tojássárgáját is.
Majd ezt hozzákeverjük a tésztához és pici olívaolajjal meglocsoljuk.
A lazac mindkét oldalát kevés vajon jól megsütjük és hozzá is tehetjük a tésztához. A lazacot pici sóval, borssal és lime-mal fűszerezzük.

Pin It on Pinterest

Share This