Beszéné Nagy Tímea csoporttagunk ajánlása alapján

Hozzávalók:

  • 1 ek liszt ( rántáshoz)
  • pici olaj ( rántáshoz)
  • pici tej
  • spenótpüré
  • tejszín
  • 1 gerezd fokhagyma
  • vegeta ( ízlés szerint)
  • só ( ízlés szerint)
  • bors ( ízlés szerint)
  • tészta

 

Elkészítés:

Világos rántást készítünk, amelyet pici tejjel hígítunk,majd ráöntjük a kiolvasztott spenótpürét. Felengedjük tejszínnel és ízesítjük tetszés szerint.(én most lefagyasztott húsleveskockát és bababarát vegetát használtam). Az egészet összeforraljuk. Tetszés szerinti tésztát kifőzünk, majd a főtt tésztát egy kivajazott jénai aljára öntjük,majd erre ráöntjük az elkészített spenótos szószt és összekeverjük. Reszelt sajttal megszórjuk a tetejét és 200 fokos sütőben  kb 30 perc alatt készre főzzük.

Pin It on Pinterest

Share This