Csibrik Orsolya csoporttagunk receptje alapján

Hozzávalók:
1 jégkockányi spenót
1 kisebb burgonya
1 tk vaj
Pici fokhagyma
½ tk ételízesítő ( sómentes)
1 tojás főtt sárgája
2 dl víz
1 tk natúr joghurt

Elkészítés:
A vajat megolvasztjuk egy vastag falú serpenyőben, majd belerakjuk a fokhagymát, spenótot és felengedjük vízzel. Hozzáadjuk a felkockázott krumplit és az ételízesítőt. Fedő alatt addig pároljuk, amíg a krumpli megpuhul. Közben keményre főzzük a tojást. A serpenyő tartalmát leturmixoljuk a főtt tojás sárgájával és a joghurttal.

Letöltötted már applikációnkat? Ha nem itt megteheted:

IOS: https://itunes.apple.com/hu/app/man%C3%B3-men%C3%BC/id1355595007?l=hu&mt=8

Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.myitsolver.manomenu

Pin It on Pinterest

Share This