Csibrik Orsolya csoporttagunk receptje alapján

Hozzávalók:
1 jégkockányi spenót
1 kisebb burgonya
1 tk vaj
Pici fokhagyma
½ tk ételízesítő ( sómentes)
1 tojás főtt sárgája
2 dl víz
1 tk natúr joghurt

Elkészítés:
A vajat megolvasztjuk egy vastag falú serpenyőben, majd belerakjuk a fokhagymát, spenótot és felengedjük vízzel. Hozzáadjuk a felkockázott krumplit és az ételízesítőt. Fedő alatt addig pároljuk, amíg a krumpli megpuhul. Közben keményre főzzük a tojást. A serpenyő tartalmát leturmixoljuk a főtt tojás sárgájával és a joghurttal.

 

Letöltötted már applikációnkat? Ha nem itt megteheted:

IOS: ITT TÖLTHETED LE

Android: ITT TÖLTHETED LE

Pin It on Pinterest

Share This