Czimondorné Cserép Hajnalka csoporttagunk ajánlása alapján

Hozzávalók:

  • 1 db cukkini
  • vöröshagyma
  • olíva olaj
  • 1 csipetnyi fűszerpaprika
  • víz
  • csirkemell
  • sárgarépa
  • rizs
  • fűszerek ízlés szerint ( só, kapor, petrezselyem..)
  • sajt

 

Elkèszïtès:

Hagymát megpirítjuk kevès olívaolajon hozzáadunk egy csipetnyi fűszerpaprikát. Kevès vízzel felengedjük,beletesszük az apróra vágott csirkemellet ès a sárgarèpát is,  majd fűszerezzük ízlés szerint.Ezután beleszórunk egy kevés rizst és ezzel együtt készre főzzük a ragut.
A cukkinik magját kiszedjük, enyhèn sózzuk, majd beletöltjük az elkészült ragut. Alufólia alatt sütjük a cukkini puhulásáig, majd sajtot szórunk rá ès vissza tesszük még egy kicsit a sütőbe hogy  megpirítsuk a rászórt sajtot.

Pin It on Pinterest

Share This