Goldfinger Edina csoporttagunk receptje alapján

Hozzávalók:
1 fej vöröshagyma
2 gerezd fokhagyma
1 kk őrölt gyömbér
1 ek napraforgóolaj
500 g sárgarépa
4 szem burgonya
375 ml zöldségleves lé
200 ml kókusztej vagy kókusztejszín,

Bors
1/4 tk őrölt római kömény
1/2 csokor koriander

Elkészítés:
Olajon megdinszteljük az apróra vágott vöröshagymát és fokhagymát, hozzáadjuk a felkarikázott sárgarépát. Beletesszük a felkockázott burgonyát, felöntjük zöldségleves lével és addig főzzük míg megpuhulnak a zöldségek. Hozzáöntjük a kókusztejszínt, majd a levesből 2 merőkanálnyit kiveszünk és a többit összeturmixoljuk. Fűszerezzük. Végül a nem pürésített zöldséglevet visszatesszük a levesbe.

 

Letöltötted már applikációnkat? Ha nem itt megteheted:

IOS: ITT TÖLTHETED LE

Android: ITT TÖLTHETED LE

Pin It on Pinterest

Share This