Mikola-Kresák Eszter csoporttagunk receptje alapján

Hozzávalók:
2 db érett paradicsom
1 ½ szelet kenyér
Pár szem olivabogyó
Kevés olivaolaj
1 gerezd fokhagyma
Kevés füstölt szalonna

Bors

Elkészítés:
A paradicsom héját bevágjuk, leforrázzuk, majd hideg vizet engedünk rá. Meghámozzuk, és kimagozzuk. A húsát kockára vágjuk. A kenyérszeletek héját levágjuk, apróra tépkedjük. Össze turmixoljuk a paradicsommal. 20 percig állni hagyjuk. Közben a paradicsomok belsejét szűrőbe tesszük, kinyomkodjuk a levet, a a magokat kidobjuk. A 20 perces állás után a kenyeres paradicsomot a többi hozzávalóval és egy kis hideg vízzel össze turmixoljuk. Kóstolás után ízesítjük, adható hozzá víz, hogy jó legyen az állaga. Pár óra hűtés után az igazi.

 

Letöltötted már applikációnkat? Ha nem itt megteheted:

IOS: ITT TÖLTHETED LE

Android: ITT TÖLTHETED LE

Pin It on Pinterest

Share This