Juhász-Borsy Gabriella‎ csoporttagunk receptje alapján

Hozzávalók:
3 db koktél paradicsom
Bazsalikom
Petrezselyem

Bors
Fokhagyma
Darált hús
½ kifli
Liszt
Burgonya
Petrezselyem

Elkészítés:
A burgonyát megmossuk, meghámozzuk, kisebb kockákra vágjuk, majd sós vízben félpuhára főzzük. A petrezselyemzöldet felaprítjuk. Egy serpenyőben felforrósítjuk az olajat, és egy fél perc alatt átpirítjuk rajta a petrezselymet. Hozzáadjuk a burgonyát, alaposan összekeverjük, és pár percig pirítjuk együtt. Végül pürésítjük. A paradicsomot leturmixoljuk a fűszerekkel. Hozzáadjuk a darált húst. Belerakunk annyi kiflit, hogy felvegye a nedvességet. Korongokat formázunk és lisztbe forgatás után serpenyőben kisütjük.

 

Letöltötted már applikációnkat? Ha nem itt megteheted:

IOS: ITT TÖLTHETED LE

Android: ITT TÖLTHETED LE

Pin It on Pinterest

Share This