Csibrik Orsolya csoporttagunk receptje alapján

Hozzávalók:
½ narancs
2 szelet sütőtök
Burgonya
1 csipet só
½ kk ételízesítő (só mentes)
2 szem bors
1 ek olívaolaj
1 tk vaj
Csirke szárny

Elkészítés:
A zöldségeket felkockázzuk, majd megforgatjuk forró olajon. Felöntjük vízzel és fűszerezzük. Fedő alatt puhára pároljuk. Belecsorgatjuk a narancs levét, és hozzáadjuk a vajat is. Pár perc után félrehúzzuk a tűzhelyen. A borsszemeket kiszedjük. A csirke szárnyat sóval és ételízesítővel bedörzsöljük. Olajban kisütjük. A turmixba lebőrözve, csont nélkül a zöldségekkel pürésítjük.

 

Letöltötted már applikációnkat? Ha nem itt megteheted:

IOS: ITT TÖLTHETED LE

Android: ITT TÖLTHETED LE

Pin It on Pinterest

Share This