Páldi Nikolett csoporttagunk receptje alapján

Hozzávalók:
Tarja

Bors
Mustár
Fokhagyma
Újhagyma
Lilahagyma
Olaj
Római kömény
Koriander
Burgonya
Zsemlemorzsa
Tejföl
Fejes káposzta
Alma
Cékla
Cukor
Ecet
Kömény

Elkészítés:
A tarját sózzuk, borsozzuk, megkenjük mustárral. Fokhagymát, újhagymát, lila hagymát, olajat teszünk rá. Fűszerezzük, római kömény, koriander. egy órát hagyjuk pácolódni. 200 fokon készre sütjük. A burgonyát kockára vágjuk, megfőzzük. Ha már megfőtt kiolajozott tepsibe rakjuk, sót és fokhagymát rakunk rá, majd megszórjuk zsemlemorzsával és tejföllel jól összeforgatjuk. Sütőben pirulásig sütjük. Lereszeljük a fejes káposztát, almát és a céklát. Besózzuk. A cukrot karamellizáljuk és rárakjuk a lereszelt zöldségeket és almát. Hozzáadjuk az ecetet és a köményt.

 

Letöltötted már applikációnkat? Ha nem itt megteheted:

IOS / APPLE

ANDROID

Pin It on Pinterest

Share This