Páldi Nikolett csoporttagunk receptje alapján

Hozzávalók:
Karajszeletek

Bors
Majoranna
Méz
Mustár
Lilahagyma
Tészta
1 gerezd fokhagyma
Vaj
1 cs petrezselyem

Elkészítés:
A karaj szeleteket megszórjuk sóval, borssal, majorannával. Összekeverjük a mézet és a mustárt és a húsra kenjük. Kicsit állni hagyjuk, majd tepsibe rakjuk, majd a felszeletelt lilahagyma karikákat rátesszük. 180 fokon 50 percig letakarva és újabb 15 percig lefedés nélkül sütjük. A tésztát kifőzzük. Magas falú serpenyőbe tesszük, rakunk rá a főzőléből, egy villára szúrt gerezd fokhagymával kevergetjük míg sűrű nem lesz. Vajat kockázunk bele és rászórjuk a felaprított petrezselymet.

 

Letöltötted már applikációnkat? Ha nem itt megteheted:

IOS: ITT TÖLTHETED LE

Android: ITT TÖLTHETED LE

Pin It on Pinterest

Share This