Juhász-Borsy Gabriella csoporttagunk receptje alapján

Hozzávalók:
1 csokor medvehagyma
4 szem krumpli
3 gerezd fokhagyma
1 db vöröshagyma
1,5 dl 20% os főző tejszín
2 db babérlevél
őrölt köményag
majoranna
petrezselyem
szerecsendió
delikát
bors

Elkészítés:
Olajon megdinszteljük a vöröshagymát, belerakjuk az apróra vágott burgonyát. Felengedjük vízzel. Amikor már a burgonya majdnem megfőtt belerakjuk a vastag szárától megtisztított medvehagymát, fokhagymát, ízlés szerint fűszerezzük. Forrástól számított 5-8 percig főzzük. Ezután botmixerrel leturmixoljuk. Visszatesszük a tűzhelyre, a tejszínt 1-2 kanál levessel simára keverjük és a már gyöngyöző levesbe öntjük.

 

Letöltötted már applikációnkat? Ha nem itt megteheted:

IOS: ITT TÖLTHETED LE

Android: ITT TÖLTHETED LE

Pin It on Pinterest

Share This