Csibrik Orsolya csoporttagunk receptje alapján

Hozzávalók:
Édesburgonya
4 jégkockányi csirkemell
1 csipet kakukkfű
1 ek olívaolaj
4 gerezd mandarin leve

Elkészítés:
Az édesburgonyát meghámozzuk és alufóliával kibélelt tepsibe tesszük. A csirkemellet is mellé tesszük. Meglocsoljuk olívaolajjal, bele is forgatjuk a csirkemellet az olajba, hogy mindenhol érje és megszórjuk kakukkfűvel. Letakarjuk a tepsit alufóliával és addig sütjük, amíg megpuhul az édesburgonya. Végül turmixba tesszük, meglocsoljuk a mandarin levével, majd kevés forralt vízzel turmixoljuk.

 

Letöltötted már applikációnkat? Ha nem itt megteheted:

IOS: ITT TÖLTHETED LE

Android: ITT TÖLTHETED LE

Pin It on Pinterest

Share This