Gergán Adrienn csoporttagunk ajánlása alapján

Hozzávalók:

  • 6-8 db csirkecomb
  • 2 db sárgarépa
  • 2 db vöröshagyma
  • 1 db kukoricakonzerv
  • 1 bögre rizs
  • 500 ml víz vagy alaplé
  • ízlés szerint só, bors, egyéb fűszerek
  • szükség szerint olaj

 

Elkészítés:

A csirkecombot megmossuk, megszárítjuk, ízlés szerint fűszerezzük. A hagymát megtisztítjuk és felszeleteljük. A sárgarépát lereszeljük. A hagymát és a répát egy kevés olajon megpirítjuk, majd hozzáadjuk a kukoricát a levével együtt, felöntjük az alap lével, hozzáadjuk a rizst és pár percig együtt főzzük. A zöldséges keveréket egy nagyobb, magas falú tepsibe tesszük. Rátesszük a fűszeres csirkecombokat, majd lefedve kb. 40 percig sütjük 200 fokon. Ezután a fóliát eltávolítjuk, majd további 10-15 percig sütjük.

Pin It on Pinterest

Share This