Kondász Erdődi Leona csoporttagunk receptje alapján

Hozzávalók:
250 g lencse
1 kis fej vöröshagyma
2-3 gerezd fokhagyma
1 tojás (+a panírozáshoz)
1 tk pirospaprika

Bors
Olaj
Liszt
Zsemlemorzsa

Elkészítés:

A lencsét 7-8 dl sós vízben kb. 30 perc alatt puhára főzzük. Leszűrjük és még melegen összetörjük villával. A finomra vágott vöröshagymát és a zúzott fokhagymát 2 evőkanál olajon lepirítjuk és a pépesített lencséhez adjuk, majd belerakjuk a fűszereket és a tojást. Ha lágy lett a tészta zsemlemorzsával lehet az állagán javítani. Vizes kézzel megformázzuk, bepanírozzuk és kisütjük.

Letöltötted már applikációnkat? Ha nem itt megteheted:

IOS: https://itunes.apple.com/hu/app/man%C3%B3-men%C3%BC/id1355595007?l=hu&mt=8

Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.myitsolver.manomenu

Pin It on Pinterest

Share This