Morvai Brigitta csoporttagunk ajánlása alapján

Hozzávalók:

  • brokkoli
  • lazac
  • hagyma
  • olaj/vaj/margarin
  • só ( ízlés szerint)
  • szerecsendió ( ízlés szerint)
  • húsleves alaplé
  • sajt ( reszelve)
  • tejszín
  • citrom
  • lasagna tészta ( kész tésztát használtunk)
  • mozarella golyó

 

Elkészítés:

Megdinszteljük a hagymát vajon, hozzáadjuk a húsleves alaplevet, a tejszínt és a reszelt sajtot, majd sóval, szerecsendióval és a kifacsart citrom levével ízesítjük é összefőzzük. A brokkolit elő főzzük. A  lazacot csíkokra vágjuk. Előkészítünk egy jénai tálat. A tál aljába szószt teszünk, majd rá a tészta, a lazac, a brokkoli és a mozarella golyó. Ezt addig ismételjük, míg az alapanyagaink elfogynak. Arra ügyeljünk, hogy szósz legyen az utolsó réteg. 180 fokos sütőben 15 percig sütjük, majd reszelünk rá sajtot és visszatesszük a sütőbe újabb 15 percre.

Pin It on Pinterest

Share This