Simon-Görög Zsófia csoporttagunk receptje alapján

Hozzávalók:
Köles
Olívaolaj
Petrezselyem
Spenót
Fokhagyma

Paradicsom
Reszelt sajt
Csirkemell

Elkészítés:
Egy rész hántolt kölest kis olíva olajon átpirítjuk, majd két részt forró vízzel leöntve, kb 15 percig fedő alatt puhára pároljuk. Ezt követően sózzuk és megszúrjuk a petrezselyem zölddel ízlés szerint. A csirkemellet apróra vágjuk és pici olívaolajon fehéredésig pirítjuk. Az apróra vágott spenótot vajon pici vízzel puhára pároljuk, zúzott fokhagymával és pici sóval ízesítjük. Amikor elkészült hozzákeverjük a csirkemellet és a kölest. Egy szép paradicsomot forró vízbe áztatunk, hogy könnyen le tudjuk húzni a héját, majd apróra vágjuk. A nyers aprított paradicsomot a köleskásához keverjük. Tetejére reszelt sajtot szórunk.

 

Letöltötted már applikációnkat? Ha nem itt megteheted:

IOS: ITT TÖLTHETED LE

Android: ITT TÖLTHETED LE

Pin It on Pinterest

Share This