Doktor Boglárka csoporttagunk receptje alapján

Hozzávalók:
½ fej vöröshagyma
Kelkáposzta
Olívaolaj

Bors
3 gerezd fokhagyma
Kevés ételízesítő
Őrölt kömény
Majoranna
1 db burgonya
Pirospaprika
Liszt

Elkészítés:
Kevés olajon megpároljuk a vöröshagymát, hozzáadjuk a felcsíkozott kelkáposztát. Felengedjük annyi vízzel, hogy ellepje. Sózzuk, borsozzuk. Hozzáadjuk a fűszereket, fokhagymát, őrölt köményt, majorannát, ételízesítőt. Mikor már a kelkáposzta félig megfőtt, hozzáadjuk a felkockázott burgonyát. Mikor már minden készre főtt vékony pirospaprikás rántással sűrítjük.

 

Letöltötted már applikációnkat? Ha nem itt megteheted:

IOS: ITT TÖLTHETED LE

Android: ITT TÖLTHETED LE

Pin It on Pinterest

Share This