Hozzávalók:
1 kisebb fej karfiol
3-4 szál sárgarépa
2 szál újhagyma
2 gerezd fokhagyma
1 ek vaj + 1 ek olaj
Petrezselyemzöld
2 dl fagyasztott leves lé
Víz
2-3 ek tejföl

Elkészítés:

A zöldségeket összevágjuk és a vaj+olaj keveréken megpároljuk. (Kb 10 perc). Ezután hozzáadjuk a leves alapot és a vizet. Hozzáadjuk az apróra vágott petrezselyem zöldet, majd mikor elkészült hozzákeverjük a tejfölt. 1 óra alatt kész, és bármilyen zöldséget bele lehet rejteni. Levestésztát vagy házi csipetkét lehet hozzá készíteni.

 

Letöltötted már applikációnkat? Ha nem itt megteheted:

IOS: ITT TÖLTHETED LE

Android: ITT TÖLTHETED LE

Pin It on Pinterest

Share This