Fodorné Szeghy Katalin Borbála csoporttagunk receptje alapján

Hozzávalók:
Vöröshagyma
Darált hús
Kevés olaj
Pirospaprika
Leveles tészta
Mustár
Savanyú káposzta
Tojás sárgája

Elkészítés:
A vöröshagymát apróra vágjuk és megdinszteljük. Hozzáadjuk a darált húst, fehéredésig pirítjuk. Hozzáadjuk a pirospaprikát és egy kevés vizet. Közepes lángon puhára főzzük. A leveles tésztából köröket szaggatunk. Megkenjük kevés mustárral, rárakunk egy kevés apróra vágott savanyú káposztát, és végül a pörköltes alapú darált húst. Összehajtjuk, széleit villával lenyomkodjuk. Megkenjük tojás sárgájával és 180 fokon 20 perc alatt készre sütjük.

 

Letöltötted már applikációnkat? Ha nem itt megteheted:

IOS: ITT TÖLTHETED LE

Android: ITT TÖLTHETED LE

Pin It on Pinterest

Share This