Hozzávalók:
Ízlés szerint gyümölcs /pl: cseresznye, meggy, alma, szeder, málna, stb/
Annyi víz amennyi ezeket a gyümölcsöket 1 ujjnyira ellepi.
Fél kezeletlen citrom héja
Negyed rúd vanília
1 egész fahéj / vagy 1 csipet őrölt
4-5 szegfűszeg
Ízlés szerint MIZO natúr joghurt / fél literenként legalább 2-3 evőkanálnyi

Elkészítés:
A gyümölcsöket a vízzel feltesszük főni, majd 10 perc forralás után hozzátesszük a joghurtot. Ha még krémesebbre szeretnénk, akkor a joghurthoz keverj fél literenként (leves mennyisége) 1 evőkanál jó minőségű vanília pudingot is.

 

Letöltötted már applikációnkat? Ha nem itt megteheted:

IOS: ITT TÖLTHETED LE

Android: ITT TÖLTHETED LE

Pin It on Pinterest

Share This