Fejes Anita csoporttagunk receptje alapján

Hozzávalók:
sertéskaraj

bors
gomba
hagyma
kakukkfű
paradicsomlé
majoranna
tejföl
liszt
burgonya
1 tojás

Elkészítés:
A karaj szeleteket sózzuk, borsozzuk, majd elősütjük. A gombát a hagymával, egy szál kakukkfűvel lepirítjuk, felöntjük pici paradicsomlével, sózzuk, borsozzuk, megszórjuk majorannával. Beletesszük a húst, felöntjük kis vízzel és puhára főzzük. Tejföllel és kis liszttel besűrűsítjük. A gombóchoz a burgonyát megfőzzük, összetörjük, sózzuk, borsozzuk, belerakunk 1 tojást és hozzákeverünk annyi lisztet, amennyit felvesz ahhoz, hogy formálható legyen. Vizes kézzel gombócokat formázunk és sós vízben kifőzzük.

Pin It on Pinterest

Share This