Jávorszki Juliette csoporttagunk receptje alapján

Hozzávalók:
Céklasaláta:
2 db cékla
1 db nagyobb alma
1 kisebb torma
1 evőkanál mustár
1 evőkanál majonéz
1 fél citrom leve

1 kisdoboz joghurt
Burgonya fasírt:
1 kg burgonya
3 gerezd fokhagyma
3 tojás

Elkészítés:
Cékla saláta elkészítéséhez a céklát megfőzzük, majd kis kockákra vágjuk. Az almát lereszeljük, a megfőtt céklához adjuk. A többi hozzávalót is hozzákeverjük és hagyjuk állni 15 percet. A burgonya fasírthoz a burgonyát meghámozzuk, majd megfőzzük egy csipet sós vízbe. Ha már félig megfőtt, kivesszük a vízből és megvárjuk, amíg kihűlnek. Ezután egy tálba reszeljük, hozzáadjuk a tojást, fokhagymát és ízlés szerint sózzuk. Megformázzuk és 200 fokon 30 perc alatt sütőpapíros sütőben készre sütjük. Párolt brokkolival és répával tálaljuk.

 

Letöltötted már applikációnkat? Ha nem itt megteheted:

IOS: ITT TÖLTHETED LE

Android: ITT TÖLTHETED LE

Pin It on Pinterest

Share This