Csibrik Orsolya csoporttagunk receptje alapján

Hozzávalók:
1 rózsa brokkoli
½ körte (kimagozva, hámozva)
1 ek kuszkusz
3 jégkockányi csirkemell
1 ek olívaolaj
1 kk vaj
½ kk ételízesítő (sómentes)
Csipet só (jódozott)
Víz

Elkészítés:
A csirkemellet fehéredésig pirítjuk olajon. Hozzáadjuk a vajat, amikor már teljesen megolvadt a vaj felöntjük annyi vízzel, hogy éppen ellepje a húst. Belerakjuk a brokkolit és a körtét. Fűszerezzük. A megpuhult húshoz és gyümölcsökhöz hozzáadjuk a kuszkuszt. Levesszük a tűzről és pihenni hagyjuk fedő alatt. Végül turmixoljuk.

 

Letöltötted már applikációnkat? Ha nem itt megteheted:

IOS: ITT TÖLTHETED LE

Android: ITT TÖLTHETED LE

Pin It on Pinterest

Share This