Hozzávalók:
Sárgarépa
Fehérrépa
Édesburgonya / opcionális
Hagyma
Ízlés szerint pici almaecet
Pici mustár
Babérlevél
Hús / nyúl, csirke, kockázva
Natúr joghurt vagy tejföl

A zöldségeket tisztítjuk kockázzuk, majd a hússal együtt kevés vízben vagy húsleves lében / lehet fagyasztott is/ megfőzzük a babérlevéllel.
Ha kész kiszedjük a húst és a babérlevelet, majd turmixoljuk a zöldségeket egy kevés főzőlével / ha ügyesek voltunk nem is marad sok /
Ezután ízesíthetjük a mustárral és az ecettel valamint a joghurttal vagy tejföllel
Cukor nem kell bele ha tettünk hozzá édesburgonyát, ill só sem ha leves alaplevet használunk

Durumtésztával vagy zsemlegombóccal gazdagíthatjuk a hús mellett…

16195846_1396929903714322_7487802607115291468_n

Pin It on Pinterest

Share This