Kozma-Juhász Brigitta csoporttagunk receptje alapján

Hozzávalók:
Piskóta:
4 ek liszt
½ cs sütőpor
4 tojás
4 ek cukor
Krém:
1 cs vaníliás pudingpor
3 ek cukor
1,5 dl meggylé
170 g meggy
100 ml tejszínhab

Elkészítés:
A piskótához a lisztet a sütőporral összekeverjük egy tálba. Másik tálba a tojásfehérjét a cukorral felverjük, aztán egyenként hozzákeverjük a tojássárgájákat. Végül a lisztes keveréket is bele forgatjuk. 180 fokon tűpróbáig sütjük. A krémhez a vaníliás pudingport összekeverjük és a meggy lével megfőzzük. Végül beleforgatjuk a meggyet. A tejszínhabot felverjük. A krémet a már kihűlt piskótára rétegezzük. Ízlés szerint díszíthetjük.

 

Letöltötted már applikációnkat? Ha nem itt megteheted:

IOS: ITT TÖLTHETED LE

Android: ITT TÖLTHETED LE

Pin It on Pinterest

Share This