Vass Mária csoporttagunk receptje alapján

Hozzávalók:
Piskóta:
20 dkg zabpehely liszt
10 dkg barna nádcukor
1/2 cs Bio borkő sütőpor
1/2 cs Bio élesztő
2 dl víz
5 dkg olívaolaj
Krém:
250 g túró
1-1/2 banán
1-2 ek natúr joghurt

Elkészítés:
A sütőt előmelegítjük 180 fokra. A piskótához a száraz alapanyagokat összekeverjük, majd hozzáadjuk a vizet, olajat. Csomómentesre keverjük. Kivajazott, kilisztezett tortaformába rakjuk, kb 30 perc alatt készre sütjük. Tűpróbával ellenőrizzük. A krémhez az alapanyagokat jól összekeverjük, majd rákanalazzuk a már kihűlt piskótára. Ízlés szerint gyümölccsel díszítjük.

 

Letöltötted már applikációnkat? Ha nem itt megteheted:

IOS: ITT TÖLTHETED LE

Android: ITT TÖLTHETED LE

Pin It on Pinterest

Share This